Elsa´s torsk

Serverar: 2 portioner

Tid: 45 minuter

Underbar fiskrätt som även barn gillar! De får dessutom i sig lite grönsaker!!!

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 1 liten strimlad purjolök
  • 2 grovt rivna morötter
  • 3 msk smör
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk senap
  • 1 helt ägg
  • 2 dl riven ost
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Fräs purjolök och morötter i matfettet, salta och peppra. Smörj en ugnsfast form och lägg i fräset. Lägg fisken ovanpå fräset, salta lite. Blanda creme fraiche, senap, ägget och den rivna osten. Bred blandningen över fisken och gratinera i 30-40 minuter. Servera med potatismos och en sallad.

    Kommentarer (1)

    Bappi 12 november 2014

    Detta kommer jag att göra flera gånger. Jättebra med morötter i botten + lökpulver (tål inte vanlig lök). Verkligen värd alla sina 5 stjärnor ;.) Ha en bra dag/kram

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben