Enköpingstorsk

Serverar: 6-8 portioner

Servera med pressad potatis och rivna morötter gott och nyttigt

Ingredienser

  • 800 g djupfryst torsk
  • 2 tsk salt
  • 1kg djupfryst broccoli
  • gratängsås
  • 3 dl lättmjölk
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 2 msk osötad senap
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 dl finhackad dill
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader koka broccolin till hälften och fördela den i en ugnssäker form. Skär torsken i skivor, 1-2 cm tjocka. Salta fisken och lägg den på broccolinbädden. Blanda mjölken, mjöl, majonnäs, senap och pepparot, rör/vispa till en jämn "sås" tillsätt dill och fördela såsen över fisken.Låt stå i ugnen ca 25 minuter

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben