Entrérulle

Serverar: 10 portioner

Tid: 20 minuter

God som förrätt.

Ingredienser

  • 500 g oskalade räkor
  • 3 kokta kalla ägg
  • 1 ½ dl majonnäs
  • 3/4 dl finskuren dill
  • 3-4 msk riven pepparrot
  • 4 skivor mjukt tunnbröd
  • 100 g stenbitsrom
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka räkorna och äggen grovt. Blanda detta med majonnäs,dill och pepparrot. Smaka av med salt och peppar.
    2. Lägg skivorna med den mörkare sidan upp. Fördela räksmeten jämnt på de fyra bröden. Rulla ihop dem ifrån den smalaste sidan,som en rulltårta. Skär rullarna i 6 bitar.
    3. Placera dem,med snittytan uppåt på ett serveringsfat. Klicka på en knapp tesked rom på varje rulle. Garnera med dillkvistar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben