Expressfilé

Serverar: 4 portioner

Servera denna lättlagade kycklingrätt med ris och ett gott bröd till och finskurna fasta tomater.

Ingredienser

  • 4 kycklingfilé
  • 3-4 msk teriyakisås
  • 400 g djupfrysta wokgrönsaker
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl créme fraiche örtsmak
  • Instruktioner

    1. Strimla filéerna och stek dem hastigt i olja. Häll teriyakisås över.
    2. Lyft upp köttet och häll i lite ny olja. Woka grönsakerna hastigt. Krydda med salt och peppar.
    3. Lägg tillbaka köttet i stekpannan och häll creme fraiche över. Låt puttra 5 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lyckekvinnan 10 augusti 2011

    Jättegott och mycket enkelt Detta kommer jag att göra fler ggr. en 5-poängare!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben