FäbodJansson

Serverar: 4 portioner

God liten förrätt...

Ingredienser

  • 55 g ansjovisfilé + spad
  • 4 st kokta potatisar
  • 1½ dl Milko Gräddfil
  • 1 dl finriven ost Milko Storsjö Svart
  • ½ finhackad rödlök
  • Salt
  • Peppar
  • ½ dl hackad gräslök
  • Leksands Fäbod Knäckebröd
  • Instruktioner

    1. Öppna burken med ansjovisfilé och häll spadet i en skål. Finhacka filéerna och lägg dem i skålen, finhacka rödlök och skär potatisen i bitar, lägg ned i skålen med ansjovis. Rör om och tillsätt gräddfil och riven ost.
    2. Peppra och salta om det behövs. Strö över gräslök.
    3. Serveras på Leksands Fäbod Knäcke.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben