Falsk fläskfilé

Serverar: 6-7 portioner

Tid: 45 minuter

Mums!!

Ingredienser

  • 1 kg blandfärs
  • 3 msk aromatkrydda
  • Sås
  • 2 dl crème fraiche med franska örter
  • 2 dl crème fraiche
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen på 200º. Blanda blandfärsen med aromatkryddan. Forma färsen till två "fläskfiléer". Frys in i tre timmar eller blanda och frys in när du t ex köpt färsen, tag upp tre timmar innan du skall tillaga maten. Skär filén" i en cm tjocka skivor. Stek dem i stekpanna. Lägg dem i en ugnsfast form Blanda ihop ingredienserna till såsen och häll över, ost över detta. Gratinera i 15-20 min. Servera med nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben