Falsk Pannacotta

Serverar: 5 portioner

Tid: 5 minuter

En lite syrlig variant av pannacotta som blev alla mina gästers favorit!

Ingredienser

  • 300 g (2 x 150 g) Yoggi delikatess, Vanilj
  • 1 liten bägare Kesella Vanilj
  • ca 25 - 30 hallon
  • 2 msk brunt farinsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda Yoggi och Kesella i en skål. Lägg några av hallonen i botten på 5 glas. Skeda över vaniljsmeten. Strö över farinsockret. Ställ in i kylen ca 20 min tills sockret smält på toppen. Lägg några hallon överst som pynt.
    2. Ät och njut av en jätte god och enkel dessert.

    Liknande recept

    4
    50 min
    4-6
    1

    Kommentarer (7)

    Ingegerd1 29 december 2009

    Det här är en god och lätt efterrätt. Jag brukar göra nå´t liknande i stugan men med bara Kesella vaniljs och någon frukt eller något bär t.ex. blåbär som jag plockade i somras. Det är KANONGOTT

    malin_olsson50 8 januari 2010

    Hade denna som efterrätt på nyår. Både jag och min karl gillade den mycket!:) Blir fler gånger! Lätt att göra och otroligt god, kan det bli bättre?:)

    mat-ilda 3 januari 2011

    Enkelt å jättegott ...mumsmums....

    carinavisby 1 januari 2012

    Jättegott och enkelt recept, serverade det på nyår. Mycket uppskattat. Tyckte att det räckte med en msk farinsocker. Hälsningar Carina

    Kutter 23 februari 2013

    Sååå enkel, sååågott!!!

    cattis08 24 februari 2013

    Tack! Har inte varit inne och läst att ni är flera som gillat det här receptet. Så kul att även fler tycker som jag att detta är ett superenkelt och gott sätt att bjuda på efterrätt.

    carola1999 25 mars 2016

    Denna är verkligen super god :) Barnen o alla vuxna bara älskar den,

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben