Falsk remouladsås 1
Serverar:
4 portioner
Sanslöst god till t ex panerad rödspätta!
Ingredienser
1 burk pickles, 380 g
2 dl crème fraiche, 34%
1 tsk curry
1 msk flytande honung
Salt
Nymalen svartpeppar
Instruktioner
Häll av spadet och grovhacka pickles i t ex en matberedare. Vispa crème fraiche med elvisp så att den blir fast.
Blanda pickles, crème fraiche, curry och honung och smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Falsk wienerschnitzel
30 min
4
Hemlagad remouladsås
4.7
10 min
5
5
Lisas falska filé
4.4
4
30
Falsk Pannacotta
4.3
5 min
5
7
Falsk ostkaka
4
50 min
4-6
1
Falska wallenbergare
4
Falsk fläskfilé
4
30 min
4-5
2
Remouladsås
4
30 min
4
Falsk greksallad
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!