Falukorvsburgare

Serverar: 4 portioner

Lägg stekt falukorv i hamburgerbröden och toppa med en crème fraiche-röra med bostongurka.

Ingredienser

  • 4 hamburgerbröd
  • 400 g falukorv
  • 2 tomater
  • 1 gul lök
  • 3 msk bostongurka
  • 2 msk crème fraiche
  • 4 skivor ost
  • Servering
  • 5 dl blandad sallad
  • Instruktioner

    1. Grilla hamburgerbröden lätt eller rosta dem i en torr panna.
    2. Skiva falukorven och tomaterna. Skala och skiva löken.
    3. Blanda snabbt samman bostongurkan och crème fraichen.
    4. Grilla eller stek falukorven.
    5. Varva ingredienserna på hamburgerbröden och lägg osten på toppen. Lägg locket på och servera med en sallad.

    Kommentarer (3)

    lillafatima 2 april 2009

    Vilken bra idé! Kommer att göra en egen variant, men själva idén var ju suverän.

    kanelgumman 22 juli 2009

    Vilken toppenidé att göra falukorven lite roligare att äta. :) Ska absolut testa denna rätten, med lite egna inslag. :)

    isaker 10 mars 2011

    Har ni aldrig ätit parisare?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben