Fatayer

Serverar: 3-5 portioner

Tid: 30 minuter

Fylld smördeg med köttfärs.

Ingredienser

  • 1 paket smördeg (ca 10 st fyrkantiga bitar)
  • 150-200 g köttfärs
  • 1 liten lök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Ta ut smördegen ur frysen låt tina lite innan du använder dom. Medans du väntar kan du hacka löken smått, stek med köttfärs i lite olja.
    2. Ställ ugnen på 200 grader. När köttfärsen är färdig, lägg kastrullen åt sidan, sen salta och peppra. Hämta smördegen och fyll dom med köttfärs, vik dom så de ser ut som en trekant.
    3. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper sen in i ugnen ca 10-15min du märker när dom får lite färg att det är dags att ta ut dom.
    4. Ät dom varma med lite naturell yoghurt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben