Favoritförrätt a la leijon

Serverar: 6 portioner

Tid: 35 minuter

Perfekt förrätt och är supergott!

Ingredienser

  • 12 st vitt formbröd
  • 2 dl creme fraiche (34%)
  • 2 msk majonäs
  • 3 msk orökt kaviar
  • 1 st rödlök fin hackad
  • 1 bit purjolök (5-6 cm) fin hackad
  • 3 msk dill finhackad
  • svart stenbitsrom
  • 1 citron
  • ca 30st räkor
  • 75g ostbågar
  • Instruktioner

    1. Tryck ut 4 st rundlar med ett glas. 2.Vispa creme fraiche så den tjocknar. tillsätt majonäs kaviar,dill,rödlök och purjulök. 3. Rör om "smöra" på smeten mellan de runda bröden. läggsamman och smeta även på utsidan. Det ska bli ett torn. 4. Låt stå kallt ca 15 min. 5. Undertiden krossar du ostbågarna. Detta gör man lättast genom att hälla bågarna i en plastpåse och kavla på utsidan så ostbågarna finkrossas. 6.Rulla "tornen" i de krossade ost bågarna. 7.granera med ca 5 st räkor, stenbitsrom,citronskiva och dillkvist.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben