Serverar: 10 portioner
Krämig omelett med underbar skaldjursfyllning.
Sätt ugnen på 200 grader. Knäck äggen i en bunke. Vispa ut mjölet i lite av mjölken i äggen. Rör ner mjölblandningen, mjölk och grädde. Salta och peppra. Tillsätt ev socker. Häll äggblandningen i en smord ugnssäker form. Grädda omeletten i ugnen tills den "stannat" och fått guldbrun färg, ca 45 minuter. Stick med en gaffel i mitten och se om den är klar. Lägg ev över ett smörpapper om den blir brun. Gör under tiden stuvningen. Smält smöret i en kastrull. Vispa i mjölet. Häll i grädde och mjölk och låt koka ihop i ca 5 minuter. Rör om hela tiden. Rör ner hälften av skaldjuren, spara resten till garnering. Rör i peppar och dill. Häll stuvning i ett rutmönster över omeletten.