Fetafärsbiffar

Serverar: 4 portioner

Smalt och gott

Ingredienser

  • ½ dl vatten knappt
  • Svartpeppar
  • Cayennepeppar
  • Salt
  • 50 g fetaost 10 - 12 %
  • 200 g nötfärs
  • olja till stekning
  • Instruktioner

    Tillsätt kryddorna och smula ner fetaost i nötfärs. Rör ihop till jämn smet. Forma fyra bulliga biffar med blöta händer. Stek dem. servera potatis och sallad till (glöm ej pointsen)

    Kommentarer (2)

    Gub_en 23 maj 2008

    Saftiga o goa

    Molgan 5 januari 2009

    Dubbla budskap! Min sambo tyckte att de var goda men lite kompakta. Jag var inte så förtjust i smaken. Tack för ditt recept. mvh molgan.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben