Fifty-Fifty

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Jag tycker att det är gott med kokt potatis till!

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1/2 - 1 purjolök
  • 400 g frysta blandgrönsaker
  • 1 msk mjöl
  • vatten
  • 1/2 köttbuljongtärning
  • salt
  • peppar
  • vitlök
  • soja
  • 1 - 2 dl matlagningsgrädde (kan uteslutas)
  • Instruktioner

    1. Bryn köttfärsen i en stor stekpanna (jag använder gjutjärnsgryta). Skär purjolöken och lägg i. Blanda i grönsakerna och strö över mjölet. Slå på vatten så det fyller till hälften. Smula i buljongen och smaksätt med kryddor och soja. Låt det puttra ca 10 minuter. Häll i grädden och koka upp.
    2. Servera till potatis, pasta eller ris!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben