Filmjölksbullar

Serverar: 60 portioner

Blir som en muffins ungefär.

Ingredienser

  • 7,5 dl filmjölk
  • 7,5 dl socker (kan minskas lite om man inte vill ha för sött)
  • 12 dl vetemjöl
  • 3 tsk bikarbonat
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 2 hg smält margarin el smör
  • Instruktioner

    Smält margarinet Blanda de torra ingridienserna först. Slå i filmjölken och sen det smälta avsvalnade margarinet. Fyll i muffinsformar till hälften och strö på pärlsocker. Grädda i 200 grader ca 15 minuter.

    Kommentarer (2)

    Vxlhaxan 26 augusti 2008

    FIck detta recept av en arbetskamrat och va tvungen att prova. Goda och enkla att göra..

    Tinak 23 januari 2011

    Ja dom är riktigt goda, använder även smaksatt filmjölk och fungerar jättebra

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben