Fisk i ugn med ris och linser

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

En god kombination med linser och ris till fisken

Ingredienser

  • 1 liten purjolök
  • margarin
  • 400 g fryst fisk
  • 1 burk créme fraiche
  • 2 msk senap
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Skär purjolök i ringar, bryn den lätt i lite margarin. Smörj en ugnssäker form och lägg purjolöken i botten. Lägg sedan den frysta fisken på purjolöken. Salta fisken något, blanda créme fraiche, senap, salt och peppar. Häll blandningen över fisken, ställ in i ugnen i 200 grader i ca 45 minuter. Jag serverade fisken med kokta linser ( se recept i min kokbok) och ris samt sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3
    4.3
    1 h
    2-3
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben