Fiskbullsfrittata

Serverar: 4 portioner

Jag älskar fiskbullar. Det här är jättegott, om man tycker om fiskbullar förstås...

Ingredienser

  • 1 burk, 370 g Abba Fiskbullar i buljong
  • 7 st ägg
  • 1 msk olivilja
  • 1 rödlök i bitar
  • 2 tomater i bitar
  • Rucolasallad
  • 1 mozzarella, ca 125 g i små bitar
  • 12 st marinerade oliver
  • Instruktioner

    1. Ugn 225 grader. Vispa ihop äggen och krydda med salt och svartpeppar. Fräs hastigt fiskbullar och lök i olivolja.
    2. Tillsätt tomat och lite av rucolan och slå på äggsmeten. Sänk till medelvärme och rör lite i början. Låt steka tills frittatan bara är lite lös på ytan.
    3. Lägg på mozzarellabitar, rucola och några oliver. Ställ in pannan i ugnen 225 grader ett par minuter tills frittatan stannat helt.
    4. Servera med en blandad grönsallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben