Jag älskar fiskbullar. Det här är jättegott, om man tycker om fiskbullar förstås...
Ingredienser
1 burk, 370 g Abba Fiskbullar i buljong
7 st ägg
1 msk olivilja
1 rödlök i bitar
2 tomater i bitar
Rucolasallad
1 mozzarella, ca 125 g i små bitar
12 st marinerade oliver
Instruktioner
- Ugn 225 grader.
Vispa ihop äggen och krydda med salt och svartpeppar. Fräs hastigt fiskbullar och lök i olivolja.
- Tillsätt tomat och lite av rucolan och slå på äggsmeten. Sänk till medelvärme och rör lite i början. Låt steka tills frittatan bara är lite lös på ytan.
- Lägg på mozzarellabitar, rucola och några oliver. Ställ in pannan i ugnen 225 grader ett par minuter tills frittatan stannat helt.
- Servera med en blandad grönsallad.
Kommentarer (0)