Fiskburgardressing

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En god dressing som jag blandade ihop för att passa till fiskburgare. Men den fungerar även bra till fiskpinnar och annan panerad fisk.

Ingredienser

  • ½ dl majonnäs 80 %
  • 1 msk filmjölk extra krämig 3 %
  • ½ tsk citron pressad
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk finhackad paprika (valfri färg)
  • 1 klyfta vitlök (Pressad)
  • 1 msk rostad lök
  • ½ tsk torkad dill
  • 1 msk finriven parmesanost
  • Örtsalt (gärna Herbamare)
  • Svartpeppar grovmald
  • Instruktioner

    Finhacka paprikan och finriv osten. Blanda alla ingredienser i en skål och smaka av med lite örtsalt och peppar. Låt vila och mogna minst 30 minuter i kylen. Rör om och smaka av om det behövs mer örtsalt eller peppar. Servera till fiskburgare eller annan panerad fisk.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben