Fläskfärskotletter

Serverar: 4 portioner

Lätta att göra och smakar nästan som om det va fläskkotletter.

Ingredienser

  • 6 hg fläskfärs
  • ½ dl skorpmjöl
  • ½ dl mjölk
  • ½ dl vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda skorpmjöl med mjölken, blir färsen för hård späd med vattnet. Smaksätt väl. Forma dem så det ser ut som kotletter, ca 1 cm tjocka. Stek dem gyllenbruna. Häll lite vatten i stekpannan och lägg sedan ett lock över eller sätt in dem i ugnen (175 gr) i ca 30 minuter.
    2. Servera med hemmagjort potatis mos och lite grönsaker.

    Kommentarer (1)

    annikabahamas 12 januari 2012

    attans va goda , och enkelt ... mums , sa svenskt med potatismos . njuter .

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben