Stek filén i skivor och lägg i ugnssäker form.
Bryn bacon, svamp, lök och paprika och låt puttra ca 5 min.
Strö över lite mjöl och späd med grädden.
Häll detta över filén, ställ in i ugnen i ca 10 min, 225 grader.
Servera med hasselbackspotatis och en god sallad!
Kommentarer (1)
flabban1 januari 2009
Bjöd på denna rätt på nyårsaftonen. Blev mycket uppskattad. Förstärkte svampsmaken på såsen med en påse kantarellsås. Supergott. Kommer att göra den fler gånger. Tack för ett bra recept. Betyg 6 av 5 möjliga.
Bjöd på denna rätt på nyårsaftonen. Blev mycket uppskattad. Förstärkte svampsmaken på såsen med en påse kantarellsås. Supergott. Kommer att göra den fler gånger. Tack för ett bra recept. Betyg 6 av 5 möjliga.