Fläskfilé med ox- och rödvinsfond

Serverar: 4 portioner

Mycket gott!

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 240 g pasta tagliatelle
  • 8-10 champinjoner
  • 2 msk touch of taste oxfond med rödvin
  • 2 dl mellangrädde
  • 2 dl vatten
  • 2 msk fransk senap
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk finhackad gräslök
  • Instruktioner

    Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    JessicaM 30 december 2007

    Mycket gott! Lagade till denna rätt igår och gästerna blev mycket nöjda! /Jessica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben