Freddes kryddiga kycklingfilé med mustig färsk vitlökspasta

Serverar: 2 portioner

Enkelt o himla gott!!! Och nästan ingen disk...

Ingredienser

  • 2 st kycklingfileér
  • 1 paket färskpasta (200g tror jag)
  • soja
  • 2 dl grädde
  • valfria kryddor
  • salt
  • 2 st vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Rulla fileérna i dina favorit krydor(de fårhelst gärna vara marinerade, det blir mörare då.. ni vet..) Bryn dem så att de får en gyllenbrun yta. Sedan ställer ni in dem i ugnen på 175-200grader) När köttet är vitt är de klara =). När de är nästan klara kokar ni upp den fäska pastan(ca 2 min)och slår sedan av vattnet. Pressa ner vitlöken i pastan(i kastrullen) + lite extra kryddor och msChengs soja så att pastan blir gyllenbrun(ej japansk soja den har en annan smak).Slå i lite av nån sorts buljongHäll i grädden, ta inte allt på en gång. Koka upp så att pastan blir krämig salta om nödvändigt. Toppa med färsk timjan eller basilika och en grönsallad brevid

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    hellen73 2 november 2007

    Otroligt gott

    MartinJohansson 26 januari 2010

    Väldigt gott! Då snålade jag ändå med kryddorna för barnens skull.

    snyggast 23 februari 2010

    Super gott kommer definitivt göra den igen

    kovvan 24 maj 2010

    Hade inga höga förhoppningar, men det här var faktiskt överraskande gott och enkelt. Kommer garanterat att göra det fler gånger!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben