Frisklimpa

Bakmaskin.

Ingredienser

  • 1 1/2 tsk torrjäst
  • 1/2 dl linfrö (krossade)
  • 8 dl rågsikt
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl russin
  • 1 msk olja
  • 3 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Häll i allt i degbunken.
    2. Välj program: Grovt bröd

    Kommentarer (7)

    Madden 16 september 2008

    Hej Lånar lite bröd av dig. Bakmaskin har jag med, i källaren. vi har kommit överens att ta upp den igen. Det är ju bara så gott.

    babbs 15 oktober 2008

    Hej och tack! jag ska testa redan idag.

    babbs 27 oktober 2008

    Har bakat den här limpan flera gånger nu. Jättegott bröd.

    Disen 3 februari 2009

    Hej! Gjorde det här brödet igår och det var jättegott. Tack för receptet, nu ska jag äta en macka.

    Disen 3 februari 2009

    Glömde ge dig betyg. En klar 4:a får du av mig.

    Pleasant 23 november 2010

    Måste man ha bakmaskin för att baka brödet? :(

    Sliver79 29 december 2011

    Mycket gott, jag körde i lite solrosfrön för att få lite extra textur i brödet, saknar dessutom grovbröds inställning (har inte hittat den iaf:$ ) men de funkade hur bra som helst med basic.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben