Lägg havregryn i en bunke värm mjölken till 37 grader, låt stå och svälla i 15 minuter ( mjölk+havregryn).
Smula jästen och smält margarinet, tillsätt övriga ingredienser.
Låt jäsa i bunken i 20-30 min.
Kavla degen i cm-tjocka, tag ut kakor, låt jäsa 30 min på plåt.
De här tekakorna gjorde min mamma när jag var liten.. De är verkligen jättegoda! Jag brukar sjäv baka dom men jag orkar inte kavla och göra tekakor. Jag gör 48 småbullar istället.
Milla
MrsNetis17 februari 2009
Hej!
Såg att du inte hade någon bild, jag råkade ha en.
Hoppas det gick bra att jag la till den.
Visst är de goda!!
Mvh Mrs Netis
De här tekakorna gjorde min mamma när jag var liten.. De är verkligen jättegoda! Jag brukar sjäv baka dom men jag orkar inte kavla och göra tekakor. Jag gör 48 småbullar istället. Milla
Hej! Såg att du inte hade någon bild, jag råkade ha en. Hoppas det gick bra att jag la till den. Visst är de goda!! Mvh Mrs Netis