Fruktcapuccino med Sabayonskum

Serverar: 4 portioner

Jättegott Önskad mängd frukt kan man ta vad man själv önskar. Men 1/2 - 1 dl blir nog bra

Ingredienser

  • 5 msk socker
  • 2 1/2 msk vatten
  • 2 äggulor
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 dl Valfri frukt tex melon, nektarin , äpple , päron eller mango
  • Choklad till garnering
  • Instruktioner

    1. Värm socker ,vatten och äggulor under vispning till ca 85 grader. Vilket är precies för sjudning. Vispa till krämen har kallnat och blivit fluffig. Vispa grädden lätt och vänd ner den..
    2. Skär frukten i bitar. Fyll en kopp eller ett glas till knappt hälften med frukt. Slå på sabayonen och riv lite choklad att dekorera med.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben