Fullerökaka

Roligt att bjuda på fikabröd som är enkelt att göra och som ingen smakat tidigare!

Ingredienser

  • Smet 1
  • 4 ½ dl socker
  • 7 ½ dl mjöl
  • 250 g smör
  • 7 tsk bakpulver
  • Smet 2
  • 3 ägg
  • 3 dl filmjölk
  • Instruktioner

    1. Rör samma alla ingredienser till smet 1. Ta bort 5 dl. Häll i smeten i en smord & bröad långpanna.
    2. Blanda i ägg och fil i dom 5 dl som man tog bort. Häll på smet nr 2 på smet nr 1. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter.
    3. Sikta på vaniljsocker på kakan när den kommer ur ugnen.

    Kommentarer (1)

    anette_m 17 februari 2010

    Den är jätte god ! Enkel att göra och många bitar blir det :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben