Fullkornsdinkelpannkakor.

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Mättande och nyttiga pannkakor gjorda på enbart fullkornsdinkelmjöl, ägg, mjölk och lite salt. Man riktigt känner att magen fick något att jobba med! Receptet ger 7-8 pannkakor.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 ½ dl fullkornsdinkelmjöl
  • 2 dl mjölk
  • ½ tsk salt
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    Vispa ihop samtliga ingredienser till en smet, låt vila 5 minuter. Grädda pannkakor och servera dem med lingonsylt.

    Kommentarer (1)

    kristinq 20 februari 2010

    Pannkakorna blev jättegoda (trots att jag använde havremjölk)! Men man måste nog gilla fullkorn för att tycka det. :-) Godast blev de nästan dagen efter när jag värmde de som blev över med lite socker mellan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben