Fuskfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb fisk som verkar och smakar lyxigare än vad den är!

Ingredienser

  • 400 g djupfryst vit fisk
  • 1 liten burk Creme fraische
  • 1/2 flaska vitt matlagningsvin
  • Purjolök
  • 1 äggula
  • 1 klick smör
  • Salt
  • Rosépeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i kylskåpet kvällen innan så den tinar.
    2. Smält en smörklick i stekpannan. Slå i Creme fraischen och vinet, låt puttra lite. Skiva i ungefär en tredjedels purjolök. Smaksätt med salt och nykrossad rosépeppar. Lägg i fiskfiléerna, låt koka upp under lock och därefter sakte sjuda i 15 minuter

    Kommentarer (1)

    sandrasmat 9 februari 2008

    Receptet verkar jättegott, måste prova! Men det framkommer ej vad du använder äggulan till?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben