Fusktryffelsoppa

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ej testat!

Ingredienser

  • 1 brk köttsoppa
  • 1 tsk hackad svamp (gärna svart trumpetsvamp)
  • 1 tsk tryffelolja
  • Färsk körvel
  • ½ ask sockerärtor
  • 4 ark smördeg
  • 1 äggula
  • Instruktioner

    1. Blanda köttsoppan enligt anvisningarna på burken men värm den inte.
    2. Blanda ner svamp, hackad körvel och strimlade sockerärtor. Tillsätt tryffeloljan.
    3. Häll upp i 4 små soppskålar som tål ugn. Täck över soppan med smördegen och frys. Pensla den sedan med uppvispad äggula och baka i ugn på 220 grader i 15 minuter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben