Fyllda kalkonrullar

Lätt, enkelt och gott till buffén. Fyll pastramin med bl.a. gorgonzola, kesella och valnötter.

Ingredienser

  • Ca 15 skivor pastrami av kalkonbröst
  • 100 g gorgonzola
  • 1½ dl kesella
  • 2 krm citronpeppar
  • ½ röd paprika
  • ½ dl valnötter
  • 2 msk hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Mosa osten med kesella till en jämn smet. Smaka av med citronpeppar.
    2. Lägg ut kalkonskivorna och fördela ostmassan över dem. Rulla samman och lägg rullarna på uppläggningsfat.
    3. Kärna ur och hacka paprikan ganska fint. Hacka nötter och gräslök. Strö paprika, nötter och gräslök över rullarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben