Gäddgott

Serverar: 1-5 portioner

Ett mycket gott sätt att ta tillvara på rester av kokt gädda eller annan fisk.

Ingredienser

  • Ca 3 dl rensad kokt gädda eller annan fisk
  • ½ finhackad rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • Salt
  • Instruktioner

    Blanda ner alla ingredienser och ät på rostat bröd, det är jättegott.

    Kommentarer (3)

    monicadanell 21 juli 2009

    HEJ i helgen ska jag prova gäddgott kommer med kommentar när jag har provat den monica

    monicadanell 23 juli 2009

    Hej nu har jag ätit gäddgott till middag det var kanon gott kommer att göra om det ganska snart mina pojkar åt så det blev slut mvh monica

    monicadanell 16 februari 2011

    Har gjort gäddgott jätte gott till rostat bröd en av mina favoriter tack anders solklar 5 monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben