Getostsnittar

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Riktigt smaskiga snittar. Bra som förrätt eller buffé/ mingelmat.

Ingredienser

  • 4 skivor ljust formbröd
  • 100 g getost
  • 100 g färskost
  • 2 msk flytande honung
  • Ev. valnötter
  • Instruktioner

    1. Blanda getost, färskost och honung till en röra. Fördela på brödskivorna och skär i trianglar. Rosta på 200 grader i 5-10 min eller till de fått färg. De är godast nygräddade men går att förbereda och förvara i kylen till att de ska gräddas.
    2. En variant är att man ringlar honung över snittarna efter att de har gräddats, och sedan strössla valnötter över. Vill man ha en annan form på snittarna kan man t.ex. ta ett glas och stansa formbröden med.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben