GI-cookies

Serverar: 20 portioner

En choklad-"kaka" för GI:are!

Ingredienser

  • 200 g mörk choklad (minst 70% kakao)
  • Ca 2 dl nötter av valfri sort
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen i mikron. Hacka nötterna och rör i. Klicka ut på ett bakplåtspapper och ställ svalt för att stelna.
    2. Jag använde rostade cashewnötter, rostade jordnötshjärtan, paranötter och salta jordnötter, men hasselnötter, pistagemandel, valnötter, mandel och andra nötter passar också!

    Kommentarer (3)

    Pennylane1 31 augusti 2008

    vad är jordnötshjärtan?

    fiskensvea 31 augusti 2008

    Jag hade köpt en påse jordnötter som inte hade det tunna bruna skalet på, och enligt etiketten på påsen var det "jordnötshjärtan"! =) Säkert går det lika bra med vanliga jordnötter!

    querrim 13 september 2009

    Var jättegott. Jag blandade paranötter, mandel & chasewnötter.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben