GI-ostkaka

Serverar: 4 portioner

Kanongod och omtyckt ostkaka. Omtyckt av alla, som smakat på den.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 500 g keso
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 msk hackad mandel
  • 5 droppar bittermandelolja
  • 2 msk fruktsocker
  • Instruktioner

    1. Lägg keson i en sil och låt den rinna av. (Ej nödvändigt, men det blir bättre då.)
    2. Sätt ugnen på 175 grader.
    3. Blanda sedan ihop alla ingredienser och lägg i en smörad ugnssäker form. Grädda tills den blivit fast och fått gyllenbrun färg. Det kan ha samlats vätska i formen, men det är bara att hälla av.
    4. Serveras med vispad grädde och bär.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben