GI/LCHF-Kladdkaka

En perfekt krämig kaka som passar alla som vill undvika kolhydrater.

Ingredienser

  • 100 gram smör
  • 100 gram minst 70%ig choklad
  • 1dl vispgrädde
  • 2 st ägg
  • 1st vaniljstång
  • 1msk kakao
  • Instruktioner

    1. Smält smör och choklad ihop och tillsätt sedan grädden.
    2. Vispa äggen fluffiga. Häll ner chokladsmeten i äggen. Tillsätt innanmätet av vaniljstången/vaniljsockret och kakaon. Häll i form. Grädda 6 minuter i ugnen på 200 grader.
    3. Låt kakan svalna, bäst blir den när den stått i kylen några timmar. Servera med grädde och gärna lite hallon! I stället för florsocker kan man pudra lite kakao ovanpå

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben