Gillans smala makrillbaguette

Serverar: 2 portioner

Detta är så gott att man vill bara ha mer.

Ingredienser

  • 2 rustikbaguetter
  • 1 burk makrill i tomatsås
  • 2 skivade kokta ägg
  • 10 tunna gurkskivor
  • 2-3 msk fettfri- eller lättmajonnäs
  • 1 tomat
  • Machesasallad (salladskott)
  • Instruktioner

    1. Blanda makrillen med majonäsen.
    2. Skär ett snitt längs baguetten. Bred lättsmör på. Vik upp den så det går lätt och lägga på makrillblandningen, ena sidan av brödet. Fördela röran på båda baguetterna.
    3. Lägg ut ett skivat ägg på varje baguette, och salladen på andra sidan av brödet. Skiva tomaten och lägg dem och gurkskivorna på äggen.
    4. Vik ihop baguetten klar att ätas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben