God Snabbcheescake

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Kanongod snabbcheesecake i glas

Ingredienser

  • 200 g creme cheese (philadelphiaost)
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 1 dl lemon curd
  • 8 digestivekex
  • 3 msk sirap
  • 2 dl hallon
  • Instruktioner

    1. Blanda creme cheese och naturell yoghurt noga. Rör sedan mindre noga i 1 dl lemon curd.
    2. Smula digestivekexen och blanda med sirapen.
    3. Häll kexblandningen i fina glas, fördela jämt ex. 3-4 msk. i varje glas.
    4. Häll i creme cheese-blandningen ovanpå kexblandningen. Jämt fördelat ex. 4-5 msk. i varje glas.
    5. Toppa med stora hallon. (Det går även bra med jordgubbar, blåbär eller smultron, allt efter egen smak.)
    6. Servera gärna med vatten eller vitt vin, även gott till mörk choklad, mums!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben