Serverar: 10 portioner
Tid: 35 minuter
Snabb kaka att röra ihop, det tar högst 10 minuter. In i ugnen och klar på ca 35 minuter.
Smält margarinet i kastrull, ta sedan av den från plattan. Häll därefter i ingredienserna i kastrullen: Strösocker, vetemjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och sist äggen, ett i taget, rör om. Häll smeten i en smord och bröad form . Smält chokladen i vattenbad, rör sedan ned den i smeten. Dra runt lite med en gaffel, så chokladen blandar sig med smeten. Strö på sesamfrön. Grädda i ugnen, på falsen under mitten, på 175 grader ca 35 -38 minuter. Den kan sjunka ned lite efter gräddningen, och det är inget som är fel. Lycka till.
Det blev gott. Jag gjorde några (rätt stora) ändringar eftersom det var lite jag inte hade hemma plus att jag nästan alltid ändrar recept... Men gott blev det. Jag lägger upp recept om du är intresserad att prova en annan variant av din goda kaka. Mvh