Goda Spökgrytan

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

God gryta ..

Ingredienser

  • 400 g Griskött av bog eller skinka eller grytbitar
  • ½ Purjolök
  • 2 dl Köttbuljong
  • 1 msk Soja
  • ½ tsk Salt
  • 1 krm Grovmalen svartpeppar
  • 2 msk Tomatpure
  • 1 tsk Dragon
  • 75 g Rökt skinka
  • 1 dl Creme fraiche
  • 2 tsk Majsstärkelse
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i strimlor. Skölj och strimla purjolöken. Koka upp buljong och soja. Lägg i köttet och rör om. Småkoka köttet i 10 minuter. Tillsätt kryddorna och purjolöken. Småkoka utan lock ca 5 minuter. Strimla skinkan fint. Rör ner skinka, creme fraiche och majsstärkelse blandad med lite kallt vatten. Låt grytan koka upp.
    2. Servera med kokt ris, babymajs, tomat och bröd.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben