Godisglassbomb

Serverar: 6 portioner

MMMmmmm.............

Ingredienser

  • Första lagret
  • 1 banan
  • 1 msk grädde
  • 2 msk kakao
  • 1/2 l vaniljglass
  • Andra lagret
  • 1/2 dl nonstop linser
  • 1 marängbotten
  • 1/4 l vaniljglass
  • Garnering
  • 1 dl vispad grädde
  • Nonstop linser
  • Instruktioner

    1. Rör bananerna till mos med grädde och kakao. Blanda snabbt med glassen. Lägg smeten i en glasskål ca 1 liter. Tryck ner en mindre skål, ca 1/2 liters, och frys smeten så i frysen i 2 timmar.
    2. Lossna den lilla skålen med hjälp av varmt vatten. Grovhacka linser och marängbotten. Rör snabbt ner hacket i glassen. Häll blandningen i formen och frys i 2 timmar till.
    3. Stjälp upp glassbomben. Garnera med vispad grädde och linser.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben