Gourmetröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En inte så fet röra att t.e.x fylla bakad potatis med. Vi har den även på bröd till Söndagsfrukost ibland.

Ingredienser

  • 250 g kesella gourmet
  • 100 g lufttorkat skinka
  • 1/2 dl finhackad rödlök
  • 1/2 dl finhackad Gräslök
  • 1 msk senap
  • Örtsalt
  • Grovmalen Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Ta bort ev. fettrand på skinkan och skär den smått.
    2. Blanda samman alla ingredienser och krydda med örtsalt och peppar.
    3. Vill du ha mild senapssmak använd svensk senap, vill du ha lite starkare och mindre söt smak använda fransk senap.
    4. Välj skinka efter smak och kassa. Det finns ju numera många olika lufttorkade och rökta skinkor här i Sverige.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben