Jättegod efterrätt året om!
Ingredienser
2 dl grädde
70 g blockchoklad
1 ägg
Citronmeliss
Instruktioner
- Vispa grädden, smält chokladen värm upp chokladen i micron, men var försiktig den bränns fort, sätt gärna lite olja, rör om emellanåt för chokladen smälter från botten.
- När chokladen är smält lägg i ägget och rör om. Rör i choklad/ägg blandningen i den vispade grädden och rör om. Låt blandningen svalna i kylskåpet i ca en timme. Servera i dessertskålar, dekorera gärna med riven choklad eller ett citronmelissblad, ät och njut!
Kommentarer (2)
Smarrig kaloribomb - Mycket lätt och snabb att göra. Betyget blev fem.
Bytte ut blockchokladen mot mjölkchoklad. Då behöver man ca 200g choklad för en dubbel sats. Vansinnigt gott! Lätt att göra! Väldigt uppskattat! Tack för receptet 😊