Gräddfilspaj

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme

En god och lite annorlunda bärpaj som passar bra till kaffet.

Ingredienser

  • 150 g margarin
  • 1 dl socker
  • 2 ägg
  • 4 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • Valfria bär
  • Gräddfilsblandningen
  • 3 dl gräddfil
  • 2 ägg
  • 1-2 tsk vaniljsocker
  • 3-4 msk socker
  • Instruktioner

    1. Vispa margarin och socker poröst. Tillsätt äggen. Ett i taget. Rör i mjöl och bakpulver som är blandat.
    2. Platta ut degen i en pajform. Häll i bären i pajformen.
    3. Blanda gräddfil, ägg, vaniljsocker och socker och häll i pajskalet.
    4. Grädda i 200 grader i ca 30 min.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben