Grahamspannkakor!!(laktosfri)

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Ett nyttigare alternativ i stället för pannkakor på enbart vetemjöl!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 6 dl lättmjölk (laktosfri)
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 msk margarin (laktosfri)
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    Vispa äggen, tillsätt mjölk. Rör ner grahamsmjöl, vetemjöl, salt. Smält 1 msk margarin och rör ner i smeten.(brukar smälta den i micron). Lägg 1 msk smör i stekpannan.(Brukar räcka till hela smeten). Stek sedan pannkakorna som med vanliga pannkakor. Servera gärna vitkål och tinade bär till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben