Gravlaxpasta

Serverar: 4 portioner

Låter gott. Älskar lax, så detta måste jag testa.

Ingredienser

  • 200 g gravad lax
  • 300 g pasta
  • 2 dl crème fraich
  • 1 ½ msk senap
  • ½ msk honung
  • 1 tsk pressad citron
  • ½ dl hackad dill
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    Koka pastan. Skär laxen i tärningar. Blanda crème fraich, senap, honung, citronsaft, dill och peppar i en kastrull. Låt lkoka upp Rör ner laxen. Servera den nykokta pastan till.

    Kommentarer (1)

    silvercaladora 16 mars 2009

    Mycket gott och enkelt, jag lade till lite tunnt, tunnt skalade morotsslingor (potatisskalare) och lite röd papika. Det bästa jag gjort på länge sa "gubben"

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben