Grevékyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Jättegod kycklingrätt. Även denna tycker 2-åringen om men då saltar jag inget.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 50 g rökt skinka i skivor
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 dl grovriven grevéost
  • 2 msk persilja
  • 4 dl creme fraiche 34%
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tina kycklingen.
    2. Hacka den rökta skinkan i små bitar. Riv osten grovt. Hacka persiljan fint. Lägg filéerna i en ungsform, salta och peppra.
    3. Blanda creme fraiche med rökt skinka, senap, ost och persilja. Bred bandningen över filéerna och grädda i 20-25 min , 225 grader.
    4. Servera med ris och sallad.

    Kommentarer (1)

    susannelotus 5 februari 2008

    mycket gott men min skar sig lite berodde kanske på att kycklingen inte var 100 tinad. mycket gott i alla fall.tack

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben