Gulaste sommarpastan

Serverar: 4 portioner

Den här rätten tar endast 20 minuter att tillaga och innehåller 349 kcal per portion.

Ingredienser

  • 280 g pasta, t ex gnocchi
  • 3 små gula paprikor, 300 g
  • 1 gul zucchini, 400 g
  • 3 gula tomater
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk mejram- eller oreganoblad
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl riven parmesanost
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Dela och skiva zucchinin. Klyfta tomaterna. Fräs paprika och zucchini i olja i 5 minuter, rör om. Vänd ner tomaterna och fräs ca 3 minuter, rör om. Vänd ner kryddbladen. Salta och peppra.
    3. Blanda den avrunna pastan med grönsaker och parmesan i varma skålar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben