Häst-räka

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En underbart god smörgås från Dalarna, en lokal delikatess som serveras på Torsångs Café i Torsång utanför Borlänge. Måste upplevas, helst på plats!

Ingredienser

  • 4 skivor gott mjukt smakrikt bröd
  • Smörgåsmargarin
  • ½ Gustavskorv
  • 1 förpackning räksallad
  • 1 skivad tomat
  • 4 skivade kokta ägg
  • Färks persilja
  • Instruktioner

    1. Koka ägg, skiva tomat samt ägg och Gustavskorv. Bred smörgåsmargarin på bröden och klicka ut räksallad.
    2. Placera korvskivor, ägg samt tomat på brödet. Garnera brödet med persilja.

    Kommentarer (2)

    mumsan 6 oktober 2008

    Har testat på plats och det är verkligen en upplevelse!

    dalatjej35 8 januari 2009

    En Hästräka vid Torsångskafè och en kall öl, medans båtarna tuffar förbi... mmmm.. det e sommar när den är som bäst :oD

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben