Hallon-Cheesecakeglass

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Lite italiensk stil på glass

Ingredienser

  • 225g philadelfiaost
  • 1 burk (397g ) kondenserad mjölk
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 ½ dl vispgrädde
  • 1 citron (skal och saften)
  • 300 g hallon
  • 1 ½ dl socker
  • Instruktioner

    Vispa upp osten samt kondenserade mjölken med visp försiktigt. Häll i grädden, mjölken, rivet skal av citronen samt saften. Blanda väl. Frys den i ca 4 timmar rör om var 30:e min om du inte har glass maskin. Efter 2 timmar blandas hallonen samman med sockret och vänds försiktigt ner i glassen. Fortsätt med vändningen var 30:e min tills glassen är färdig.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben