Smält smöret i en stor vid kastrull.
Rör i socker, ägggulan och äggen ett i sänder under omrörning.Rör ner mjöl och vaniljsocker.
Bred ut smeten i en bakpapperklädd mindre långpanna,
ca 36 x 25 cm. Fördela hallonen över smeten och
strö på mandelspån.
Grädda kakan i 175 grader, 35-40 min.
Skär i kvadrater när den svalnat
Tips! Kan serveras med vispad grädde
Kommentarer (1)
LottaKi18 augusti 2008
Det här receptet har jag gjort många gånger. Den är supergod! Skillnaden är att i mitt recept är det 2 tsk vaniljsocker, 1/2 dl hackad mandel och 2-3 msk pärlsocker.
Det här receptet har jag gjort många gånger. Den är supergod! Skillnaden är att i mitt recept är det 2 tsk vaniljsocker, 1/2 dl hackad mandel och 2-3 msk pärlsocker.